Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 8 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 8 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Τόλμησε σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματα σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιο σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις.

Ταύρος: Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Δίδυμοι: Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Καρκίνος: Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Λέων: Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Παρθένος: Σήμερα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται  στη ζωή σου και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και με γνώμονα την λογική σου επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε