Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 04 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2019. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει απρόσμενες συναντήσεις και γοητευτικές γνωριμίες που ανανεώνουν τη ζωή μας!

ΚΡΙΟΣ: Αφιερωμένη στα επαγγελματικά και γενικότερα τις υποχρεώσεις σου είναι η σημερινή μέρα όπου αισθάνεσαι να μη σου φτάνει ο χρόνος! Είτε σε πιέζουν κάποιες προσθεσμίες, κάποια χρονοδιαγράμματα στη δουλειά από τα οποία δεν επιτρέπεται να ξεφύγεις είτε ξεφυτρώνουν διάφορες μικροδουλειές που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση έρχεται να ρυθμίσει ένα νομικό, διαδικαστικό ζήτημα που σε απασχολούσε καιρό. Αν είσαι single, προτίμησε μια χαλαρή έξοδο με φίλους ή συναδέλφους όπου θα έχεις και την άνεση να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στο χώρο της δουλειάς ενώ παίζει να υπάρξει και μια γνωριμία που θα σας φέρει κοντά κοινές επαγγελματικές επιδιώξεις. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και συναντήσεις θα περάσεις το βράδυ σου που όσο κι αν τις θεωρείς κουραστικές ή ανιαρές θα σε φέρουν σε επαφή και με κάποια πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι -καλό- προετοιμάζεται ερήμην σου στο χώρο της δουλειάς αλλά έχεις και συ τις πηγές σου που σε ενημερώνουν. Οι κόποι σου και η αφοσίωσή σου λοιπόν θα ανταμοιφθούν και θα αναγνωριστούν. Γενικότερα έχεις να περιμένεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου αλλά θα τις δεις σταδιακά. Ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο καθοδήγηση για τη ζωή του και εσύ με την ξεκάθαρη σκέψη σου είσαι η καλύτερη σύμβουλος! Αν είσαι single, ένα πρόσωπο που γνωρίσες πρόσφατα μέσω φίλων έχει εντυπωσιαστεί από σένα και ψάχνει τρόπο να σε προσεγγίσει μάλλον πάλι μέσω των κοινών σας γνωστών. Αν είσαι σε σχέση, θα μάθεις κάτι πολύ καλό που αφορά είτε στο σύντροφο είτε τα παιδιά σου, αν έχεις, και φυσικά η χαρά τους είναι και χαρά σου!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα οικογενειακό ζήτημα φαίνεται να ξεμπλοκάρει και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση μιας και μέσα από αυτό θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις κάποιες ενέργειες που σχεδίαζες καιρό και θα σου αποδώσουν και οικονομικά. Επαγγελματικά έχεις εξελίξεις που θα φανούν το επόμενο διάστημα αλλά προς το παρόν κινήσου ήσυχα και αθόρυβα γιατί υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου κάποια άτομα που ψάχνουν τρόπο να σε διαβάλλουν. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις ή όχι μια καινούρια γνωριμία καθώς θα χρειαστεί να επιμείνεις λίγο περισσότερο από ότι συνηθίζεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν βρίσκεις συχνά ανθρώπους να σε εξιτάρουν με το μυαλό τους όπως αυτός. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ικανότητα να κρατάς το ενδιαφέρον του συντρόφου σου αμείωτο είτε με τις ξαφνικές σου ιδέες είτε με τις εκπλήξεις που του κάνεις κατά καιρούς, και μια τέτοια ημέρα γεμάτη ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές είναι και η σημερινή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις έρχονται στα επαγγελματικά σου και καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη την γνωστή σου ανασφάλεια γιατί και ικανή είσαι και πολύ καλά θα τα καταφέρεις σε ό,τι σου ανατεθεί. Μια είδηση σημαντική και άλλο τόσο ευχάριστη που αφορά σε ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος σε απαλλάσει από έναν προβληματισμό που είχες σε σχέση με αυτό το πρόσωπο. Αν είσαι single, ίσως είναι καιρός να αφήσεις την αισθησιακή σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια και μη διστάσεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει τη προσοχή! Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου γιατί η κυκλοθυμία σου είναι κάπως κουραστική, ειδικά όταν ο άλλος δεν ξέρει σε τι έφταιξε. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βεβαιώσεις το ταίρι σου για τα αισθήματά σου!

ΛΕΩΝ: Μια είδηση θετική σε σχέση με μια συνεργασία, μια επαφή επαγγελματική, μια ιδέα που είχες συζητήσει αναπτερώνει το ηθικό σου και σε βάζει στη διαδικασία νέων σχεδίων. Θέλεις να βελτιώσεις τα προσόντα σου και έτσι σπουδές, σεμινάρια, κάποια μαθήματα εξιδίκευσης είναι στα πεδία αναζήτησής σου. Στα οικονομικά σου έρχεται μια απρόσμενη ενίσχυση με πιο πιθανή πηγή το σύντροφο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας! Αν είσαι single, δεν είναι εύκολο σε κάποιον να αντισταθεί στη γοητεία σου πόσω μάλλον όταν τον έχεις βάλει στο στόχαστρο! Έτσι λοιπόν ετοιμάσου σήμερα για ένα συναρπαστικό παιχνίδι “αποπλάνησης”. Αν είσαι σε σχέση, αγκαλιές, γλυκόλογα και ερωτικές εξομολογήσεις είναι στο πρόγραμμα με τον αγαπημένο σου, αρκεί να μην ανοίξετε καμιά συζήτηση οικονομικού περιεχομένου γιατί εκεί υπάρχει κόντρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις