Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Πώς ξεκινάει ο Φεβρουάριος σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα; Με το ξεκίνημα του μήνα, στις 1 Φεβρουαρίου, σχηματίζεται ένα τετράγωνο των Άρη και Πλούτωνα, μια όψη που δεν προμηνύει πολλά θετικά. Ο Άρης, ο πλανήτης της επανάστασης, της επίθεσης και των βίαιων ξεσπασμάτων θα συναντήσει τις δυνάμεις του Πλούτωνα, του πλανήτη που είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο των κύκλων πριν έρθει η αναγέννηση.

Η συνάντηση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια ή θα πυροδοτήσει σειρά γεγονότων. Θα υπάρξουν ζητήματα σε πολιτικό επίπεδο σε πολλές χώρες της υφηλίου, γεγονότα που αφορούν στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, που πιθανόν να υποστεί κάποιους κλυδωνισμούς, γεωφυσικά φαινόμενα σε κλιμακούμενη ένταση, αλλά και γεγονότα σημαντικά στο χώρο του πολιτισμού και των τεχνών!

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σου ή την καριέρα σου είναι πιθανά. Αυτή η Παρασκευή μπορεί να σου προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσεις σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι. Αν βγεις, απόφυγε τις καταχρήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα δυσκολευτείς αρκετά να κατανοήσεις τις προθέσεις των αγαπημένων σου. Το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από αυτούς να καταδικάσει τις ιδέες σου και να ασκήσει αρνητική κριτική για τις ενέργειές σου. Μην βιαστείς να έρθεις σε αντιπαραθέση. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι και διασκεδαστική. Η τύχη είναι πιθανό να χαμογελάσει σε όσες είναι single! Μην κλείνεσαι μόνη σου στο σπίτι. Η ψυχαγωγία σε περιμένει, όπως και οι νέες γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις