Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2018

ζώδια

Ζώδια σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Ζώδια σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2018. Με τη Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο εκτιμάς περισσότερο μια φιλία που έχει αποδείξει την αξία της παρά ένα σύντροφο που δεν σε καταλαβαίνει…

ΚΡΙΟΣ: Οι σκέψεις και οι κινήσεις σου είναι στραμμένες στο πως θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά μερικές από τις ιδέες σου δεν είναι και τόσο εφαρμόσιμες οπότε όχι ενθουσιασμοί και μεγάλα λόγια που ίσως σε εκθέτουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθά εσένα που ανήκεις στις αδέσμευτες Κριαρίνες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με κάποια από αυτές να έχει και ερωτική χροιά ενώ για τις δεσμευμένες η φλόγα έχει ξαναζωντανέψει για τα καλά!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα λύσεις μια παρεξήγηση στον επαγγελματικό σου χώρο που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ενώ δεν αποκλείεται να σου έρθουν ανέλπιστα κάποια χρήματα είτε ακόμα και ως δώρο ενός συγγενικού σου προσώπου. Αισθηματικά, εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης όσο κινείται απέναντι σου και αν είσαι δεσμευμένη κάνε μικρές και ανανεωτικές εκπλήξεις στον άνθρωπο σου. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου κοινωνικοποιήσου, κάνε αισθητή την παρουσία σου και δεν θα χάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια και δείτε τις προβλέψεις στο www.tlife.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευχάριστα νέα και συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα σου φτιάχνουν σήμερα τη διάθεση ενώ δεν σου λείπει η έμπνευση και οι νέες ιδέες που αν τις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα θα έχεις και επαγγελματικές εξελίξεις. Η καλή διάθεση που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου βρίσκει ανταπόκριση και ανταπόδοση ενώ για σένα που ανήκεις στα free κορίτσια του ζωδίου σου η Αφροδίτη ετοιμάζει ένα μυστικό έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές τόσο φτιάχνει το κέφι σου και σήμερα θα ασχοληθείς με τον οικονομικό σου προϋπολογισμό ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα την ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι. Ασχολήσου με την υγεία σου και αν υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί μπορείς τώρα να το εξαλείψεις. Στη συναισθηματική σου ζωή είσαι μεν περισσότερο κοινωνική από ότι συνήθως αλλά βάζεις και πάλι κάποια όρια που αν είσαι αδέσμευτη δεν αφήνουν κάποιον θαυμαστή να σε πλησιάσει ενώ δημιουργεί απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο σου αν ανήκεις στις ερωτευμένες εκπροσώπους του ζωδίου σου.

ΛΕΩΝ: Απόλυτα δικαιωμένη αισθάνεσαι σήμερα με μια επιλογή σου στον επαγγελματικό σου τομέα είτε αυτό αφορά σε ένα συνάδελφο που στήριξες είτε σε μια πιο προχωρημένη ιδέα σου που αρχικά δεν είχε εντυπωσιάσει…Πάντα είσαι ζεστή και εκδηλωτική προς τον άνθρωπο σου, σήμερα όμως μπορεί να το παρακάνεις τόσο που να νιώσει πως εκτίθεται ενώ εσύ αδέσμευτη Λέαινα δε χρειάζεται να δείχνεις τόσο ενθουσιασμό σε κάποιον που δεν δείχνει να εντυπωσιάζεται από σένα..

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις