Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. Πώς ξεκινάει η καινούρια εβδομάδα σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή αλλαγές! Δεν προσφέρεται επίσης για επιχειρηματικές κινήσεις που αποβλέπουν σε βραχυπρόθεσμη κερδοφορία. Εξέτασε προσεκτικά τις αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις. Πρέπει να είναι απολύτως απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Ίσως το πιο σωστό βήμα αυτήν τη χρονική στιγμή είναι να δείξεις υπομονή και να παρατηρήσεις προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σου, ώστε να καταλήξεις σε ασφαλείς εκτιμήσεις. Το απόγευμα ενδείκνυται για χαλάρωση. Φρόντισε τον οργανισμό σου, ξεκουράσου και προσπάθησε να διώξεις το στρες.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά. Σήμερα μπορεί να χαθείς μέσα στο πλήθος, να χάσεις την ανεξάρτητη φωνή ή τη βούλησή σου. Μπορεί πιθανώς να υπάρξουν περιστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις συλλογικές αποφάσεις ή μια πληθωρική προσωπικότητα να σε καθηλώσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο η μέρα δεν προσφέρεται για ανεξάρτητες κινήσεις, παρά μόνο για δράσεις μέσα σε μια ομάδα. Τα θετικά ωστόσο της ημέρας θα επικεντρωθούν στις σχέσεις σου. Σήμερα μπορείς να απολαύσεις τη γαλήνη της οικογενειακής εστίας ή μια φιλική συνάντηση που θα σε γαληνέψει.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις