Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 11 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου επαγγελματικά και ερωτικά σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά
: Η διαίσθησή σου θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχεις. Φρόντισε οι συζητήσεις που θα κάνεις να είναι ουσιαστικές. Η επιθυμία σου είναι να μιλήσεις με κόσμο, να ασχοληθείς με υποθέσεις -κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με την παιδεία, ή να ταξιδέψεις. Δεν σε κρατά τίποτε σήμερα.
Αισθηματικά: Κάποιοι άνθρωποι σου εκδηλώνουν την αγάπη τους, χωρίς να το περιμένεις. Η μέρα είναι ρομαντική και με λίγη διαίσθηση μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα που σε ταλαιπωρούν. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σου σήμερα βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου γενικά, αλλά και αυτές με το αντίθετο φύλο. Είναι μέρα κατάλληλη, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 19, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζεις να βάλεις τέρμα σε κάτι που σου δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πέταξε από τη ζωή σου ό,τι αισθάνεσαι ότι δεν αξίζει και επικεντρώσου σε όσα που έχουν να σου δώσουν κάτι θετικό. Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Δεν είναι και από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σου με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα.
Αισθηματικά: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς νιώθεις κάποια εσωτερική πάλη. Θα δεις σήμερα ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Ο Ουρανός σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες επέκτασης. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σένα υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να έχεις και ανάλογη ανταπόκριση. Με τους ειλικρινείς, μπορείς να έχεις πολύ καλές συνεργασίες.
Αισθηματικά: Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείς σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σου. Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Εσύ σήμερα και να θέλεις να κρύψεις τον έρωτά σου, δεν μπορείς, αλλά κι οι άλλοι που σε πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε πιστεύω ότι θα έχεις πολλές τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Άρη από τον δεύτερο οίκο θα τονίσει τις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις σου. Τα ζητήματα καθημερινότητας: λογαριασμοί και υποχρεώσεις, θα σε απασχολήσουν σήμερα, τα τρεξίματα, οι ουρές, οι επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλληλογραφία… Θα σε κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αισθηματικά: Η αναποφασιστικότητά σου ίσως σε κάνει να κλείσεις μια πόρτα που με κόπο είχες ανοίξει και να το μετανιώσεις μετά. Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξεις στο παρελθόν σου, γιατί οι εκτιμήσεις σου θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσεις ένα κεραυνοβόλο πάθος!
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα σε διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξεις τους γύρω σου. Η κριτική σου θα κερδίσει την προσοχή τους και θα σου ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Σήμερα μπορείς να χαράξεις ή να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια που θα σε απασχολήσουν στη διάρκεια ολόκληρου του μήνα. Έχεις την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, αποφασιστικότητα κ.λ.π. Διώξε λίγο το άγχος σου.
Αισθηματικά: Ο Δίας, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής των παιδιών, της δημιουργίας, από τον 7ο οίκο σε ευνοεί. Σήμερα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, να διασκεδάσεις. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι. Θέλεις τη χαρά για σένα. Αυτό θέλεις, αυτό κάνεις. Φλέρταρε λοιπόν και διασκέδασε. Το αξίζεις άλλωστε. Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις