Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικό για σένα σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι να επικεντρώσεις την προσπάθειά σου σε ένα και μόνο ζήτημα. Και αφού αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που θα κυνηγήσεις, να μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή για την επιτυχία σου. Δεν είναι καλή μέρα ωστόσο για κοινωνικοποίηση. Μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τα προσωπικά σου σχέδια ή τις δημιουργικές σου προσπάθειες με άλλους. Το βράδυ καλό θα ήταν να φροντίσεις τον εαυτό σου και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σου. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, που θα σε βοηθούσε να ανεβείς ψυχολογικά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ψευδαισθήσεις, με τη θέση του Ποσειδώνα σήμερα, θα σου κρατήσουν συντροφιά, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι μια επίπλαστη ευδαιμονία. Πρόσεξε ωστόσο τις υποσχέσεις για επιτυχία και επαγγελματική ανέλιξη από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά! Μην τα βλέπεις όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείς. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεσαι να σε απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις