Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 12 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Πώς θα είναι η μέρα σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: O Άρης σε τετράγωνο δημιουργεί εμπόδια. Προσπάθησε να μετριάσεις την επιθετικότητά σου. Δεν είναι κι από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογία και κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση. Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα θα ελέγξεις πειθαρχημένα και θα προχωρήσεις συγκρατημένα, πρακτικά, πειθαρχημένα.
Αισθηματικά: O Ποσειδώνας σε εξάγωνο, αν είσαι single, θα εμπλουτίσει τα όνειρά σου. Το να εκφράζεις τα αισθήματά σου με τρόπο ορμητικό, οπωσδήποτε δεν σε συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σου δεν είναι και απόλυτα ειλικρινές μαζί σου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Στο διάστημα που ακολουθεί ασχολήσου με την εικόνα που παρουσιάζεις στους γύρω σου, κάνε την αυτοκριτική σου, διόρθωσε πιθανά λάθη σου και φρόντισε την καριέρα σου. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Αν σήμερα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, κάτι ασυνήθιστο ή εκκεντρικό, μην εκπλαγείς. Αφού δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα τρέχοντα και τα καθημερινά, άφησε τη μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Αύριο πάλι τα σπουδαία.
Αισθηματικά: Ο Ερμής, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο. Οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι για να αντλήσεις δύναμη και να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Η κακή σου ψυχολογία, το αίσθημα απομόνωσης, κάποια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξει τη μέρα σου στο χώρο της εργασίας σου. Μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή μόνη σου και να αφήσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα.
Αισθηματικά: Μια δυσκολία στην επικοινωνία, η πεσμένη σου διάθεση, δημιουργούν προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι σε σχέση. Κάνε υπομονή, απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Το διάστημα που αρχίζει σήμερα σε ευνοεί ιδιαίτερα ώστε να πετύχεις τους στόχους στην καριέρα σου. Δεν υπολογίζεις την κούραση. Πρέπει όμως να προσέξεις, αν δεν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, να αποφύγεις ρήξη με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σου. Η αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια τύχη σήμερα, είναι τα όπλα σου για να χειριστείς άριστα τόσο τα επαγγελματικά σου, όσο και τα κοινωνικά σου ζητήματα. Πιθανή επαγγελματική έξοδος, κάποιο δείπνο με συνεργάτες.
Αισθηματικά: Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις της μέρας, αλλά στο τέλος της υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι η νικήτρια στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα θα ξεχάσεις σκοτούρες και προβλήματα και θα το ρίξεις για λίγο έξω. Και το εννοώ το “έξω” γιατί έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις. Καθόλου παράξενο να έχεις νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ή να δεχθείς ευχάριστη πρόσκληση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις