Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 13 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου ερωτικά και επαγγελματικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η μέρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά δημιουργική και ενδεχομένως με πολλές μετακινήσεις. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική, και ιδιαίτερα στα ψιλά γράμματα των συμφωνιών που ενδεχομένως χρειαστεί να συνάψεις. Οι συνεργασίες σου θα έχουν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κερδοφορία. Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου συνεχίζει να υπάρχει ένα κλίμα ρευστότητας που ξεκίνησε από το χθεσινό βράδυ. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για αυτό που θέλεις να κάνεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 23, 2.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα έχεις αρκετά μεγάλες ή μικρές ευκαιρίες να προωθήσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η ανεξάρτητη πορεία για σένα σήμερα και λιγότερο η ομαδική – συλλογική. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας φρόντισε να προβάλεις με κάθε δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες που παρέχεις ή τα προϊόντα που παράγεις και να κλείσεις καινούριες συμφωνίες.
Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα φέρει στα αισθηματικά σου κατανόηση, αισθηματική πληρότητα και τρυφερότητα αν είσαι σε σχέση. Είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, ενδεχομένως και να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Από την άλλη όμως, οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν σημαντικά και μακροχρόνια προβλήματα μπορεί να κλυδωνιστούν για τα καλά, καθώς υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να θελήσεις να ζήσεις τη ζωή σου με λιγότερες δεσμεύσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού μπορεί και να ερωτευθείς κεραυνοβόλα!
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Οι πλανητικές συγκυρίες που θα σε επηρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα προϊδεάζουν για μια γόνιμη συνεργασία σήμερα, με πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία αλλά και επέκταση δραστηριοτήτων. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας φρόντισε να εντείνεις τις προσπάθειές σου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στον 7ο οίκο σήμερα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Το κλίμα γίνεται κάπως καλύτερο μετά το μεσημέρι και θα έχεις ευκαιρίες και ευνοϊκότερες προϋποθέσεις να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου. Αλλά και για τις singles του ζωδιακού, είναι μια σπουδαία μέρα για να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα αλλάξεις ή να τα αναπροσαρμόσεις στην καριέρα σου σήμερα, για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκείς μελλοντικά! Και η σημερινή μέρα σου δίνει κάποιες ευκαιρίες να τα καταφέρεις. Θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σου, αλλά δεν θα λείψουν και τα σκαμπανεβάσματα.
Αισθηματικά: Η Σελήνη σε σύνοδο ευνοεί τα αισθηματικά σου. Σε σχέση με χθες, θα είναι αρκετά θετικότερα τα πράγματα για τα αισθηματικά σου. Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, ρόλο πυροσβέστη αναμένεται να παίξει ένα φιλικό σου πρόσωπο που θα αναλάβει πρωτοβουλία για να σας φέρει πιο κοντά με το το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες των άστρων σήμερα για να κερδίσεις όλα αυτά που ελπίζεις ή που επιθυμείς. Κατά το δεύτερο μισό της μέρας χρειάζεται περισσότερο προσεκτικά βήματα από την πλευρά σου, μεγαλύτερη ευελιξία και μετρημένες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα.
Αισθηματικά: Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι το κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συναισθηματικό τομέα. Θα υπάρξουν αντιξοότητες σήμερα που θα πρέπει να υπερνικήσεις, αλλά με αρκετή διπλωματία θα βρεις το δρόμο προς την ηρεμία και την ισορροπία. Αν είσαι σε σχέση, σε κάποια πράγματα ίσως να πρέπει να κάνεις λίγο πίσω. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποκριθείς ότι τα δεικτικά σχόλια του συντρόφου σου δεν σε αγγίζουν, εάν θέλεις να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον στη σχέση σου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 27.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις