Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 14 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. Πώς ξεκινάει η βδομάδα σου; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη…

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Κρόνου από τον 10ο οίκο σου θα σημάνει αλλαγή στον επαγγελματικό σου τομέα. Κράτησε μυστικές τις σκέψεις σου και μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σήμερα, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τα σχέδιά σου, ορθώνοντας εμπόδια στο δρόμο σου.
Αισθηματικά: Τα άστρα προαναγγέλλουν μια περίεργη ατμόσφαιρα με το ξεκίνημα της μέρας και μέχρι τα μισά τουλάχιστον της μέρας. Είναι η περίοδος που συνιστάται να εστιάσεις στις δικές σου επιδιώξεις και ανάγκες στη σχέση ή στο γάμο σου, όχι με ιδιοτελείς σκοπούς ή λόγω εγωκεντρισμού, αλλά προκειμένου να βρεις την ουσία της σχέσης και να ισορροπήσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Πρέπει αν είσαι πρακτική και γρήγορη στη λήψη αποφάσεων, χωρίς όμως να λάβεις περιττά ρίσκα. Εάν αποφασίσεις να πάρεις μέρος σε μια ίντριγκα, ώστε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στο σημείο που σε συμφέρει για να δράσεις εκ του ασφαλούς, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διακριτική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξεις ολόκληρο το οικοδόμημα και την προετοιμασία ετών στον αέρα!
Αισθηματικά: Είσαι πολύ ισχυρή σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου πριμοδοτεί τον αισθηματικό τομέα, και ως εκ τούτου απόλυτα σε θέση να κατατροπώσεις κάθε πιθανό εχθρό ή αντίπαλο, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Αν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη τιμωρεί με τη θέση της σήμερα. Θα χάσεις κάθε πλεονέκτημα, εάν δεν έχεις σαφή άποψη και στρατηγική στο συναισθηματικό τομέα!
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Με την Αφροδίτη στον Κριό σήμερα εννοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντί σου. Προς το βράδυ η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, μαζί με τη δημιουργική σου διάθεση να ανοίξεις νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σου στα ύψη.
Αισθηματικά: Και στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις μπορούν να είναι θεαματικές, αρκεί να έχεις σαφείς στόχους και να παραμείνεις πιστή σε αυτούς, ό,τι και να βρεθεί στην πορεία σου. Θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια αλλά και άτομα που θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν από την πορεία, αλλά δεν επιτρέπεται να λοξοδρομήσεις ούτε στιγμή!
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Άρης, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο οίκο στο ζώδιό του. Στα επαγγελματικά θέματα θα δραστηριοποιηθείς, θα εκδηλώσεις πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.
Αισθηματικά: Προβλήματα και μια διάσταση απόψεων φαίνεται να ταλαιπωρούν τη σχέση σου σήμερα, κυρίως κατά το πρώτο μισό της μέρας. Υπάρχουν γενικά έντονες και αιφνίδιες ανατροπές στην προσωπική σου ζωή, που θα πρέπει να τις χειριστείς με διπλωματία και ψυχραιμία.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Το κλίμα στα επαγγελματικά σου σήμερα φαίνεται να είναι ανατρεπτικό. Η ουράνια ευεργέτης σου, η Σελήνη από τον Κριό, σου παρέχει όλη τη στήριξη για να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να έχεις κάποιους έτοιμους προς υλοποίηση! Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ανοιχτή στις καινοτόμες ιδέες και ανά πάσα στιγμή έτοιμη για δράση.
Αισθηματικά: Για τις δεσμευμένες του ζωδίου, η παρούσα πλανητική συγκυρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια υγιή ερωτική σχέση σε εμβάθυνση των δεσμών του ζευγαριού, ένα μεγαλύτερο δέσιμο σε πνευματικό επίπεδο ή ακόμη και σε ένα γάμο μελλοντικά αν εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις