Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 15 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η μέρα προβλέπεται να είναι σπουδαία, αυτό ίσως βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου, μέσα από την επιβράβευση των προσπαθειών σου στον εργασιακό χώρο, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείς με θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, λύνοντας κάποια πράγματα που εκκρεμούσαν.
Αισθηματικά: Αργά το βράδυ σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και φρόντισε να εκφράσεις με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφο σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, θα απολαύσεις την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό!
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα ίσως πραγματοποιηθούν επαγγελματικά σχέδια, ή εκείνα που σχετίζονται με τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, σωματεία ή ιδρύματα. Επίσης μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια για τη βελτίωση της επαγγελματικής σου κατάρτισης και θέσης ή να έχεις συζητήσεις με τον εργοδότη σου για θέματα σχετικά με τη δουλειά σου. Δεν είναι όμως κατάλληλη μέρα για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων.
Αισθηματικά: Σήμερα μπορείς να ανοίξεις τους πνευματικούς ή ψυχικούς σου ορίζοντες, να ενδιαφερθείς ή να εμβαθύνεις σε πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Δεν θα είναι όμως όλα ρόδινα. Μια σκιά φαίνεται να δημιουργείται στη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου, που μπορεί να οφείλεται σε κάτι παροδικό.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Το πλανητικό σκηνικό εξιτάρει τη φαντασία. Προσοχή, λοιπόν γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία.
Αισθηματικά: Οι ελεύθερες του ζωδίου, αφού περάσουν ένα διάστημα αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης, θα συνειδητοποιήσουν τις φοβίες και τα ταμπού που κρύβουν μέσα τους και τα οποία θα πρέπει να αποβάλλουν για να αισθανθούν απελευθερωμένες εσωτερικά. Για τις singles, η μέρα θα είναι γεμάτη μόνο με επώδυνες ενδοσκοπήσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα της καριέρας, θα οπλιστείς με αποφασιστικότητα να πετύχεις! Οι φιλοδοξίες σου για ένα καλύτερο μέλλον θα σε οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες.
Αισθηματικά: Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου, μιας και ίσως να βρεθείτε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ή ίσως να συζητήσεις διεξοδικά με το σύντροφό σου τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σένα ή σε αυτόν. Θα απολαύσεις την ηρεμία και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει την ευκαιρία να ενισχύσεις τους δεσμούς σου.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι που θα στραβώσει προς το απόγευμα, μην βιαστείς να ενεργήσεις.
Αισθηματικά: Για τις singles του ζωδίου, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα το δεύτερο μισό της μέρας, καθώς σημαδεύεται από έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες σήμερα το βράδυ να κάνεις τη γνωριμία που θα σε συνεπάρει και ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις κάτι πιο σταθερό. Τα σοβαρότερα όμως άφησέ τα για αύριο.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις