Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 16 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το έντονο πλανητικό σκηνικό της μέρας μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις και φραστικά επεισόδια με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενδεχομένως και με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σου. Έχεις πολύ ενέργεια, με την επιρροή από το τρίγωνο του Άρη. Θα διεκπεραιώσεις τη μια υπόθεση μετά την άλλη και θα προκαλείς με τον επαγγελματισμό σου το φθόνο και τη ζήλια.
Αισθηματικά: Το τρίγωνο της Σελήνης σου χαρίζει αρμονία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο σήμερα και θα απολαύσεις την προσοχή από τον περίγυρο! Για τις δεσμευμένες αυτό δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, μιας και προς το βράδυ, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό τους. Οι περισσότερες που ανήκετε στο ζώδιο του Κριού θα αισθάνεστε παραμελημένες και θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για επαναφέρετε τις ισορροπίες που φαίνεται να έχουν διαταραχθεί πρόσφατα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Η Τετάρτη δεν είναι κι από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σου με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα.
Αισθηματικά: Από κάποια εσωτερική ανασφάλεια, θα δεις σήμερα ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις, που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ερμή ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και ρίξατε όλο το βάρος εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα όμως.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο της Αφροδίτης παρεμβάλει εμπόδια σήμερα. Ζήλια και κτητικότητα. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση ή σε γάμο, ίσως αντιμετωπίσεις μια κρίση. Θα νιώθεις ότι έχετε απομακρυνθεί μεταξύ σας ψυχικά και θα υπάρξουν περίεργες εντάσεις και διαφωνίες, ίσως και σκηνές ζηλοτυπίας. Επιβαρυντικό ρόλο θα παίξουν και οι πολλές και έντονες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Η κίνηση του Άρη από τον Κριό ευνοεί τις ενέργειές σου από σήμερα. Κάνεις μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Θα υπάρχει αρκετή ένταση, πολλή δουλειά και πολλές ευθύνες που θα πρέπει να επωμιστείς για να μπορέσεις να κάνεις εκείνο το πολυπόθητο βήμα προόδου.
Αισθηματικά: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα είναι ευνοϊκό, θα σου προσφέρουν αγάπη και ερωτικό πάθος σε ίσες ποσότητες έως και αργά το βράδυ. Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο “εγώ”. Παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη. Αν είσαι single, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Η θέση του Δία τονίζει τις προσπάθειές σου, αν και το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της μέρας δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον έως το απόγευμα. Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου, αρκεί να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις έγκαιρα.
Αισθηματικά: Αν έχεις σχέση, σήμερα είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις εντάσεις. Αιτία θα είναι κυρίως τα νεύρα σου από πράγματα που δεν πάνε όπως τα προγραμμάτιζες και απλά θα ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Περιόρισε τις φιλοδοξίες σου, κάνοντας πιο ρεαλιστικά πλάνα και κινήσεις, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Με το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί και τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, θα αντιμετωπίσεις πιθανόν κάποια θέματα που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου ή προβλήματα με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι η περίοδος που παλιές διαφωνίες επανέρχονται στο προσκήνιο και ταράζουν τα νερά.
Αισθηματικά: Αν είσαι single, πρέπει να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολές στην ερωτική σου ζωή. Αντιμετώπισε με σκεπτικισμό τις υποσχέσεις και μην παρασύρεσαι από τις σειρήνες του έρωτα. Κάνε ποιοτικότερες επιλογές ερωτικών συντρόφων και αποστασιοποιήσου από γεγονότα και καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο αρνητικά.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις