Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018. Με τον Άρη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα έχεις τη δύναμη να πετύχεις ό,τι θέλεις αρκεί να αγωνιστείς για αυτό!

ΚΡΙΟΣ: Αρκετή κούραση έχει η σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό τομέα αλλά έχεις τόση ενεργητικότητα που καταφέρνεις να φέρεις σε πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις εντυπωσιάζοντας τους συνεργάτες σου! Αν είσαι single, με τη δυναμική σου παρουσία εντυπωσιάζεις ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον και εσύ αποφασίζεις αν θα του επιτρέψεις να σε προσεγγίσει. Αν είσαι σε σχέση, μη μεταφέρεις στο σύντροφό σου την πίεση της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι αποφασισμένη να ολοκληρώσεις σήμερα ένα επαγγελματικό ζήτημα που υπάρχει αρκετό καιρό αλλά μια αποκάλυψη σε μπλοκάρει προσωρινά. Αν είσαι single, σε προσεγγίζει ένα πρόσωπο με σημαντική δύναμη! Αν είσαι σε σχέση, μια βαθιά και ειλικρινής συζήτηση σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγωνίζεσαι με σθένος για έναν επαγγελματικό σου στόχο και τον πετυχαίνεις αφού κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί σήμερα εμπόδιο!Αν είσαι single, η μαχητική σου διάθεση φέρνει κοντά σου ένα εξίσου δυναμικό πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, δώσε προσοχή σε αυτά που σου λέει το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές αποκαλύψεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα και θα αναθεωρήσεις τόσο την εμπιστοσύνη σου σε κάποιο συνεργάτη σου όσο και τις φιλοδοξίες σου! Αν είσαι single, ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς σου φτιάχνει το κέφι. Αν είσαι σε σχέση, θα κοντραριστείς με το σύντροφό σου για το ποιος έχει τα ηνία στη σχέση…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις