Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018. Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και ερχόμαστε αντιμέτωποι με απρόοπτα γεγονότα που μας αναστατώνουν…

ΚΡΙΟΣ: Αν και η επαγγελματική σου ζωή δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές, εμφανίζονται σήμερα απρόοπτα έξοδα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Με τον Άρη στους Ιχθείς φρόντιζε τη διατροφή και γενικότερα την υγεία σου. Αν είσαι single, μην αφήνεις το άγχος σου να επηρεάζει την κοινωνική σου συμπεριφορά. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται λίγο πιο αργά από ότι θα ήθελες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά δεν έχουν όλοι τη δική σου ταχύτατη αντίληψη και θα πρέπει αυτό να το κατανοήσεις. Αν είσαι single, ένας συνάδελφος σε ξαφνιάζει με το φλερτ του και σε βάζει σε σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις σχέδια από κοινού με τον καλό σου για ένα ταξίδι!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ έχεις και στόχους και όνειρα για την επαγγελματική σου εξέλιξη φοβάσαι να τα προχωρήσεις από ανασφάλεια αλλά χωρίς ρίσκο και προσπάθεια τίποτε δεν εξελίσσεται. Αν είσαι single, μια ξαφνική πρόσκληση σε βγάζει από το σπίτι και περνάς και καλά! Αν είσαι σε σχέση, θα γνωρίσεις κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον του αγαπημένου σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα ασχολήσου με τις λεπτομέρειες σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και έλα σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις. Αν είσαι single, δεν είσαι διατεθειμένη να χαλάσεις την ηρεμία σου για ένα ραντεβού στα τυφλά που κανονίζουν φίλοι σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι περισσότερο εκδηλωτική από ότι συνήθως προς το σύντροφό σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις