Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 18 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα δείχνεις ανεκτικότητα στους γύρω σου και επιζητάς την ηρεμία. Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Δεν είναι και από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογία, κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτα γεγονότα).
Αισθηματικά: Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σου φέρνει μια τάση για απομόνωση σήμερα. Μην κλείνεσαι όμως στον εαυτό σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να λύσεις με αυτόν τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σε απασχολεί στον αισθηματικό σου τομέα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα. Τρεχάματα για κοινωνικά θέματα ή υποχρεώσεις σου δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία.
Αισθηματικά: Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου με έμφαση ή να ενεργήσεις βιαστικά. Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρήξεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να το μετανιώσεις αργότερα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις