Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 19 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019. To πλανητικό σκηνικό που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα σήμερα τονίζει τις προσπάθειές σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον ισχυρό Πλούτωνα, δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κρίσεις σου σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Δεν θα ωφελούσε κανέναν εάν ξεσπάθωνες κατά τον προσφιλή σου τρόπο. Εσωτερικό μπέρδεμα θα νιώσεις σήμερα. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Αισθηματικά: Κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Φρόντισε όμως και τον εαυτό σου για να μην πέσεις και εσύ. Η επιλογή που θα κάνεις τώρα θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σου, για αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ποσειδώνα ευνοεί την ανάπτυξη. Γενναιοδωρία μέχρι σπατάλης ή ίσως πολύ ακριβές αγορές χαρακτηρίζουν την μέρα σου. Προσοχή στο πορτοφόλι σου σήμερα!
Αισθηματικά: Η φαντασία σου και το εξάγωνο του Ποσειδώνα οργιάζει και σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειώσου και επικεντρώσου στις δράσεις σου, πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες που προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις