Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 21 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 21 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019. Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος. Πώς σε επηρεάζει σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη της 21ης Γενάρη σε συνδυασμό με την πανσέληνο στο Λέοντα είναι ένα σπουδαίο πλανητικό φαινόμενο, καθώς μετέχει ο Ήλιος, που μόλις θα έχει εισέλθει στον Υδροχόο, με τη Σελήνη από τον Λέοντα. Κάποια πράγματα ίσως να συμβούν με βιαστικό τρόπο και κάποιες καταστάσεις να αγγίξουν ένα κρίσιμο σημείο. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή αποτελεί συνέχεια των εκλείψεων Σελήνης της 27 Ιουλίου και Ηλίου της 11 Αυγούστου του 2018! Στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα ο Άρης, που μας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και το κουράγιο και τον παρορμητισμό να αναλάβουμε δράση, κυνηγώντας το όνειρό μας.

Προσοχή ωστόσο χρειάζεται στα άτομα με παρορμητικό χαρακτήρα, καθώς τα ρίσκα που αναλαμβάνουμε αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι άσκοπα και ανώφελα, με κίνδυνο να οδηγήσουν σε αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν είναι επίσης καθόλου απίθανο, λόγω της επιθετικότητάς μας, να εμπλακούμε σε άσκοπες διενέξεις και αντιπαραθέσεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο το τετράγωνο με τον Κρόνο από 19-23 που συμβαίνει ήδη στο ουράνιο στερέωμα -τετράγωνο με τον Πλούτωνα- τετράγωνο με τον Ερμή θα φέρει μια προδιάθεση για αντιπαραθέσεις ή διενέξεις που θα τερματιστούν με βίαιο τρόπο.

Η συμμετοχή του Κρόνου, του άρχοντα του Χρόνου, δείχνει κακή διαχείριση του χρόνου, κακό συντονισμό αλλά και απογοητεύσεις, ενώ η παρουσία του Πλούτωνα τις βίαιες επιθέσεις, ατυχήματα αλλά και βίαιες διαμαρτυρίες ομάδων πολιτών ή αγώνες εξουσίας που θα συμβούν ανά την υφήλιο τους επόμενους μήνες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: H σημερινή μέρα μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική ή πιθανόν και ταραγμένη… με την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης και την Πανσέληνο στο Λέοντα. Έντονες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια, συγκρούσεις με γείτονες ή με άτομα κάποιας ομάδας που δραστηριοποιείσαι. Για να διατηρήσεις ένα ήρεμο και θετικό κλίμα, μην αφήνεις ούτε λεπτό να ξεφύγει η εκάστοτε κατάσταση από τον έλεγχο.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα κάνει μεγαλόπρεπα την εμφάνισή της σήμερα. Προσπάθησε ωστόσο να μην προσβάλλεις τα άτομα με τα οποία έχεις στενές σχέσεις. Αν πάρχει πραγματικά ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου, κάντε το με τακτ. Είναι πολύ πιθανό να απογειωθεί η φαντασία σου σήμερα, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, με δεκάδες φωτεινές ιδέες και εξαιρετική έμπνευση!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις