Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό σε πιέζει αρκετά. Ημέρα γεμάτη από συναισθηματική ισορροπία και ψυχική ηρεμία. Ο έρωτας ή η αγάπη είναι η αιτία. Απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλαρότητας. Απόφυγε ωστόσο τις επιπολαιότητες και τους λεονταρισμούς. Μπορεί να προκαλέσεις πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντά σου από ότι φαντάζεσαι. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους συμβούλους σου. Μπορεί να κάνεις πολλά και σημαντικά λάθη.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Σε κάτι που ίσως στραβώσει σήμερα, μην βιαστείς να ενεργήσεις. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις