Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 22 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.  Σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου, θα υπάρξει στο ουράνιο στερέωμα ένα ενδιαφέρον αστρονομικό φαινόμενο, ένα πολύ κοντινό πλησίασμα (σύνοδος) της Αφροδίτης, του Δία και του Ήλιου, που θα παρουσιάζουν το ίδιο ουράνιο μήκος ως προς τη Γη (δηλαδή για τον γήινο παρατηρητή). Οι δύο φωτεινοί πλανήτες θα είναι ορατοί σε απόσταση μόνο 2,4 μοιρών μεταξύ τους στον πρωινό ουρανό προς την ανατολή, λίγο πριν ο Ήλιος ανατείλει. Στις 31 Ιανουαρίου στους δύο πλανήτες θα προστεθεί και η Σελήνη, ώστε θα υπάρξει τριπλή σύνοδος το ξημέρωμα. Το σπάνιο αυτό ουράνιο φαινόμενο θα επηρεάσει τους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου. Η σύνοδος Δία – Αφροδίτης ενισχύει, τονίζει και ευνοεί την προσπάθεια, χαρίζοντας τύχη και δύναμη επέκτασης, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και αισθηματικό επίπεδο. Η όψη ευνοεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες, την αρμονία, το συναίσθημα, τον έρωτα, την τύχη, την επέκταση, τη δύναμη με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Μη δίνεις σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και απόφυγε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοίτα τη δουλειά σου, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σου. Θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά.
Αισθηματικά: Αν είσαι single, πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, σε προσωπικές ανάγκες και υποχρεώσεις, εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο, ξεφάντωμα και χαλάρωση. Χρειάζεσαι δουλειά, η επίτευξη όμως των ισορροπιών ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου. Πολλές οι γνωριμίες σήμερα και έντονη η ερωτική σου ζωή!
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Από σήμερα αρχίζει να φαίνεται κάποια βελτίωση των οικονομικών σου. Τα εισοδήματά σου θα είναι αυξημένα και θα εκλείψουν αρκετά άγχη από την καθημερινότητά σου. Προσοχή μόνο στη διαχείριση.
Αισθηματικά: Για σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στην Παρθένο και το τετράγωνο του Ουρανού να παρεμβάλει εμπόδια η μέρα δεν προβλέπεται σπουδαία στον ερωτικό τομέα. Ο υπέρμετρος εγωισμός που σε πιάνει κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στον εαυτό σου κυρίως.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις