Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 23 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σου, θα σημάνει από σήμερα την ανταμοιβή σου στο πεδίο των επαγγελματικών σου επιδιώξεων, αν πράγματι για αυτό αγωνίσθηκες σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείς, αλλά να αναλάβεις τις απαραίτητες ευθύνες, αν θέλεις την επαγγελματική σου προβολή και θα καθιερωθείς, βασισμένη στη δική σου προσωπικότητα και στις δικές σου δυνάμεις. Αν συνεχίσεις τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.
Αισθηματικά: Δεν θα είναι η ήρεμη και χαλαρή μέρα που θα ήθελες, αλλά η αποζημίωσή σου στον αισθηματικό τομέα μπορεί να είναι σημαντική. Καθώς φτάνεις στο τέλος της ημέρας, αν ανήκεις στις single του ζωδιακού, θα χαρείς τη χαλάρωση με μια ευχάριστη δραστηριότητα. Θα είναι επίσης χρήσιμο να βρεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 12, 2, 14, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η θέση του Ποσειδώνα σου εξιτάρει τη φαντασία. Θα επιδείξεις ηρωισμό σήμερα. Ίσως υποκινήσεις μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσεις ανοιχτά τη δυσαρέσκειά σου στις αρχές ή να επικρίνεις κάποιον από την οικογένειά σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
Αισθηματικά: Γίνεσαι ανυπόμονη! Αισθάνεσαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σε χειραγωγούν οι άλλοι και θέλεις να απαλλαγείς από τα δεσμά της καταπίεσης. Οι singles του ζωδίου μπορεί να ξεκινήσουν ένα ενδιαφέρον φλερτ. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα γεγονότα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 12, 3, 11, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις