Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 24 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό σου τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του σύμπαντος. Συμβουλή της μέρας: με ψυχραιμία, όσο γίνεται, χωρίς να μεγαλοποιείς τα πράγματα, προσπάθησε να ξεπεράσεις ό,τι παρουσιαστεί.
Αισθηματικά: Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου σε αδυναμία αδυνατείς να πάρεις σωστές αποφάσεις στον αισθηματικό τομέα. Παρά την προσπάθειά σου να γεφυρώσεις το χάσμα με το σύντροφό σου, οι προσπάθειές σου φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεσαι, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο Ουρανού σήμερα προαναγγέλλει απρόσμενες αλλαγές. Γίνεσαι ανυπόμονη. Αισθάνεσαι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σε χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλεις να απαλλαγείς από τα δεσμά της καταπίεσης.
Αισθηματικά: Θα πρέπει να επανεξετάσεις την πορεία της ζωής σου, αν είσαι single και να βρεις τη βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σε έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να πάρεις χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις