Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 24 Οκτωβρίου

ζώδια

Ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου 2018. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν σήμερα τα άστρα…

Ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου 2018. Γεμάτη αλλαγές και επιρροές η σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου. Συναίσθημα και λογική σε πλήρη αντίθεση ή μήπως όχι… Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου, και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

ΚΡΙΟΣ: Αργά και σταθερά οδεύεις προς την αλλαγή που επιθυμείς στα επαγγελματικά σου. Αισθάνεσαι πολύ έντονα την ανάγκη να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και δεν θα σταματήσεις να δουλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι απαραίτητο για εσένα να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, ειδικά τώρα που τα έξοδά σου είναι αυξημένα. Στη σχέση σου αισθάνεσαι ασφάλεια και αυτό φαίνεται. Εάν είσαι μόνη σου, μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά…

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις όλες τις προοπτικές να εκτοξεύσεις την καριέρα σου, αρκεί να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση και να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αποφάσεις. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει στα οικονομικά σου έχουν αποδώσει καρπούς και αυτό φαίνεται. Προσοχή όμως, μην κάνεις περιττές αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να αναδιαμορφώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες εάν είσαι single. Εάν είσαι σε μία σχέση που δεν σε καλύπτει, καιρός να πάρει αποφάσεις για τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σου είσαι σε μία γενικότερη σύγχυση. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου. Εάν δεν ηρεμήσεις, τότε τίποτα δεν θα πάει όπως επιθυμείς. Μην επηρεάζεσαι από άλλους, κάνε αυτό που λέει η λογική σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και σου επιτρέπουν να κάνεις πράγματα, ειδικά για το σπίτι σου. Προσπάθησε να αφήσεις το άγχος της δουλειάς μακριά από το σπίτι και μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Ευκαιρία για νέες γνωριμίες το επόμενο διάστημα…

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια και δείτε τις προβλέψεις στο www.tlife.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθάνεσαι ασφάλεια με τους συνεργάτες σου. Έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να είναι στο πλευρό σου και αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Σου αποβάλλει και μεγάλο μέρος του άγχους σου. Τα οικονομικά σου ωστόσο σε ζορίζουν. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, τότε ζήτησε την. Μην διστάσεις. Στην προσωπική σου καιρός να πάρεις μία ανάσα. Θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές προσπάθειες, ειδικά όσες έχεις κάνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα, αποδίδουν. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αναγνωρίζονται όλα όσα έκανες και αυτό για εσένα μετράει πιο πολύ. Πρωταρχική επιθυμία σου είναι να βελτιωθούν τα οικονομικά σου και για αυτό θα κάνεις κάποιες συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στην προσωπική σου ζωή θα έρθουν ευχάριστες εξελίξεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα δεις πιο καθαρά τα πράγματα και τον προορισμό σου και θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου. Η πνευματική σου ανάπτυξη σε βοηθά να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου και να εξερευνήσεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία σειρά, χρειάζεται όμως να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Η έπαρση σου δεν θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου ζωή και σίγουρα δεν είναι καλός σύμβουλος για τη σχέση σου. Ένα ζήτημα που σε απασχολεί μπορεί να λυθεί με συζήτηση. Εάν είσαι single, η Πανσέληνος ευνοεί τις νέες γνωριμίες, και πού ξέρεις, μπορεί να μπει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που θα σου αλλάξει το μέλλον σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις