Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα Παρασκευή οι δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα σε κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις με νεύρα στο σύντροφό σου το βράδυ.
Αισθηματικά: Η Σύνοδος του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία, αν είσαι single. Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη μπορεί να είναι η σημερινή μέρα από γεγονότα που θα λάβουν χώρα σε οικογενειακό ή αισθηματικό επίπεδο.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Κάποια προβληματάκια στο χώρο εργασίας ίσως σε εκνευρίσουν. Πρόσεξε πού θα ξεσπάσεις τα νεύρα σου. Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες ή κληρονομικά.
Αισθηματικά: Με τη Σελήνη να κινείται στο Ζυγό θα απολαύσεις με μέρα ηρεμίας. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις