Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Απροσδόκητες εξελίξεις προς όφελός σου στον οικονομικό τομέα σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης δίνει ευκαιρίες. Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σου κοινωνική άνοδο. Προσοχή όμως στα ψιλά γράμματα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Με υπομονή θα χαρείς σύντομα σημαντικές αισθηματικές εξελίξεις και βελτίωση των οικονομικών σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άστρα και η θέση του Άρη στο ωροσκόπιό σου θα φέρουν στο προσκήνιο πισώπλατες έριδες και συκοφαντίες. Καλύτερα να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Μη δίνεις αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσεις να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε δολοπλοκίες που θα δεις να εξελίσσονται γύρω σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις