Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 26 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η δημιουργική σου διάθεση είναι έντονη σήμερα. Τροφοδοτείται από το πέρασμα του Άρη από τον 2ο οίκο σου και φορτίζει τις υλικές και αισθηματικές σου κτήσεις. Κάνε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα.
Αισθηματικά: Με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να παρεμβάλει εμπόδια καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνεις για να μην πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η Σελήνη περνά στο Ζυγό και μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη ξεκάθαρων στόχων στο επαγγελματικό πεδίο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό σου τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.
Αισθηματικά: Τα αισθήματά σου είναι παράξενα σήμερα. Η μέρα δείχνει έρωτα και διασκέδαση με τον Ήλιο σε σύνοδο. Χαλάρωσε μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, απόλαυσε την προσοχή των γύρω σου αν είσαι single και γέμισε τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις