Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 27 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 9ο οίκο ευνοεί τον οικονομικό τομέα και δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σου. Επωφελήσου των επαφών σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αισθηματικά: Το εξάγωνο της Σελήνης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, αν είσαι single. Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσεις να αποτραβηχτείς και να αποστασιοποιηθείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο Σκορπιό για να απαλλαγείς από άγχη που κουβαλάς αρκετό καιρό τώρα.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Ερμή παρεμβάλει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας. Είσαι λίγο εσωστρεφής σήμερα και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσεις υπερβολικά σε εξωτερικά ερεθίσματα και σε θέματα σχέσεων. Μην δημιουργείς αντιπαλότητες από το πουθενά με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις