Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 29 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Το εξάγωνο του Ποσειδώνα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου. Σύντομα όμως θα έχεις τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσεις με επιτυχία.
Αισθηματικά: Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείς ψυχικά. Αν είσαι single, βασίσου στη δική σου προσωπικότητα και χρησιμοποίησε την αντισυμβατικότητα που σε χαρακτηρίζει.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η θέση του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά σήμερα. Καταπιάσου με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σε αγχώσουν. Κάνε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.
Αισθηματικά: Μπερδεμένη νιώθεις σήμερα με τον Άρη σε τετράγωνο. Απρόσμενες προτάσεις όμως και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις