Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 3 Μαρτίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

ΚΡΙΟΣ
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα σε ωθεί σε λάθος κινήσεις! Έχεις την τάση να εμπιστεύεσαι εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη άτομα του περιβάλλοντός σου που δεν γνωρίζεις καλά. Μια λανθασμένη κίνηση όμως μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Κάποιες αλλαγές θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου, πρόσεξε όμως να μην κάνεις κάτι απλά και μόνο για να το κάνεις, αλλά για να σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται σοβαρή σκέψη και προετοιμασία.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2

ΤΑΥΡΟΣ
Η ηρεμία χαρακτηρίζει την ημέρα, με την σελήνη στον Υδροχόο και μια διάθεση να συμφιλιωθείς με τους γύρω σου και τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Απόβαλε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφεις για κάποιους και συγχώρησέ τους για να προχωρήσεις μπροστά. Κάποια μικρά προβλήματα υγείας ίσως να σε ταλαιπωρήσουν, δεν πρόκειται όμως για κάτι πραγματικά σημαντικό. Θωράκισε λίγο περισσότερο τον οργανισμό σου με ξεκούραση και καλό φαγητό.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις