Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 30 Ιανουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ο Ήλιος, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο οίκο σε αδυναμία. Στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα αδυνατείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση, να επιδιώξετε την υλοποίηση στόχων. Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.

ΚΡΙΟΣ
Οι επιλογές σου γίνονται όλο και πιο επαναστατικές σήμερα. Προσοχή όμως γιατί ο αέρας της ελευθερίας μπορεί να είναι μεθυστικός και να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα στον επαγγελματικό σου τομέα. Τα άστρα σε συνδυασμό με τη θέση της Αφροδίτης στον 9ο οίκο συναισθηματικά σε κάνουν ευαίσθητη και αναζητάς διαρκώς την επιβεβαίωση. Μην νιώθεις ανασφάλεια και μην συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν, γιατί θα σε πάει πίσω.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Μην αφήνεις την εσωτερική ταραχή που νιώθεις να γίνει εμφανής. Συγκρατήσου και μη φτάνεις στα άκρα. Πολύ λίγα μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σου. Οι σκέψεις σου γίνονται όλο και πιο αντισυμβατικές, ενώ γίνεσαι όλο και πιο μυστικοπαθής και μυστηριώδης στις κινήσεις σου προς το βράδυ. Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις