Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Δία σου χαρίζει τύχη και ευκαιρίες ανάπτυξης. Δεν χρειάζεται βιασύνη σήμερα. Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σου ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σου υποθέσεις. Εάν ξεκινήσεις μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψεις με φθηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλεις το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν σου “βγαίνει” όπως το περιμένεις, υπάρχει η πιθανότητα, η μέρα να φέρει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της περιουσίας σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια. Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου στο μίνιμουμ! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, να απολαύσεις ένα βιβλίο ή να φροντίσεις τους αγαπημένους σου. Αν δεν έχεις την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας στα μέσα της βδομάδας, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σου. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σου εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσεις προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις