Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2019

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σου σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποδειχτεί μια πραγματική όαση στη μέση μιας άγονης γης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσουν να συμβαίνουν θαύματα σήμερα. Τα πιθανά σενάρια είναι να ξεκινήσεις μια καινούρια και εξαιρετικά αρμονική ρομαντική σχέση -αν είσαι single, να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου που είσαι σε διάσταση, να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να επιλύσεις χρόνια προβλήματα και διαφωνίες με το σύζυγό σου. Δεν αποκλείεται ακόμη να αποφασίσεις σήμερα από κοινού με το ταίρι σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Άρη θα σε ευνοήσει σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίσεις με σκέψεις το μυαλό σου για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις