Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζωή Παπαδοπούλου: Διέκοψε την εγκυμοσύνη της για δεύτερη φορά – Το μήνυμα στο Instagram

Ζωή Παπαδοπούλου: Διέκοψε την εγκυμοσύνη της για δεύτερη φορά – Το μήνυμα στο Instagram

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να κάνει μία προσωπική εξομολόγηση.

Η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram, μοιράστηκε μία πολύ προσωπική της στιγμή.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, με μία προσωπική εξομολόγηση, ανέφερε πως για δεύτερη φορά προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης.

Η ίδια, μάλιστα, μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση ή όχι, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ… αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είναι στενάχωρο, δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..

Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει..

Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης.

Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις.

Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια. Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως.

Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι… Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!», αναφέρει στο μήνυμά της η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δείτε την ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ζωή Παπαδοπούλου (@zoepapadopoulou_official)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις