Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

10 ηθοποιοί που έφτασαν στα άκρα για τις ανάγκες των ρόλων τους

10 ηθοποιοί που έφτασαν στα άκρα για τις ανάγκες των ρόλων τους

Για μερικούς ηθοποιούς η ανάθεση ενός ρόλου είναι μια δέσμευση που τους αλλάζει την ζωή, καθώς γι’ αυτούς είναι τόσο σημαντικό να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν έναν χαρακτήρα, που πολλές φορές κάνουν ακραία πράγματα για να μπουν στο πετσί του ρόλου.

Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μερικοί αστέρες του Χόλιγουντ αφοσιώνονται τόσο πολύ στους χαρακτήρες που αναλαμβάνουν, που αρχίζουν να τους ενσωματώνουν στην καθημερινότητα τους, ζουν όπως αυτοί, μιλάνε όπως αυτοί και ουσιαστικά γίνονται αυτοί.

Δείτε παρακάτω 10 ηθοποιούς που χρειάστηκε στην πορεία της καριέρας τους να κάνουν ορισμένες υπερβάσεις για να αποδώσουν με ακρίβεια τον χαρακτήρα που έπρεπε να υποδυθούν.

Άντριεν Μπρόντι, Πιανίστας (2002): Ο Άντριεν Μπρόντι ήταν παντελώς άγνωστος όταν ανέλαβε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον “Πιανίστα” του Ρόμαν Πολάνσκι. Ο “Πιανίστας” αφορούσε τη ζωή του Εβραίου μουσικού Βλαντισλάβ Σπίλμαν, που κατάφερε να επιβιώσει από το ολοκαύτωμα των Εβραίων στην Πολωνία. Για να μπει στο πετσί του ρόλου ο Μπρόντι έχασε 30 κιλά και έμαθε να παίζει πιάνο, ενώ αποφάσισε να τα χάσει όλα, όπως ακριβώς και ο ήρωας του.

Έτσι, ο Μπρόντι άφησε τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού. Άφησε το διαμέρισμα του, πούλησε το αυτοκίνητο του, σταμάτησε να χρησιμοποιεί κινητό και σηκώθηκε κι έφυγε. Πήρε μόνο δύο βαλίτσες και το κλειδί του και έφυγε για Ευρώπη. Λέγεται ότι χώρισε και με την κοπέλα του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο καθώς κέρδισε Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις