Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

10 ταινίες δράσης που περιμένουμε να δούμε το 2021

10 ταινίες δράσης που περιμένουμε να δούμε το 2021

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας άντρας στον πλανήτη, ή τουλάχιστον όποιον γνωρίζουμε εμείς, που να μην του αρέσουν οι ταινίες δράσης. Αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει άλλωστε το κορυφαίο franchise του Ιαν Φλέμινγκ, James Bond.

Σίγουρα όλα τα είδη ταινιών έχουν να μας προσφέρουν κάτι, αλλά μην γελιόμαστε, όλοι θέλουμε να δούμε τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει για τέταρτη φορά ως Νίο, 18 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που οι σινεφίλ είχαν την ευκαιρία να περάσουν στον υπέροχο ψηφιακό κόσμο του “Matrix”, τον 58χρονο Τομ Κρουζ να αναλαμβάνει ακόμα μια “Επικίνδυνη Αποστολή”, και φυσικά το Ντάνιελ Γκρεγκ να υποδύεται για τελευταία φορά τον πράκτορα 007.

Αν λοιπόν είστε φαν του είδους, δείτε παρακάτω μερικές ταινίες δράσης που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2021.

Godzilla vs. Kong: Οι θρύλοι συγκρούονται καθώς Godzilla και Kong, οι δύο πιο ισχυρές δυνάμεις της φύσης, συγκρούονται στη μεγάλη οθόνη σε μια θεαματική μάχη. Καθώς μια ομάδα ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή σε ένα φανταστικό, αχαρτογράφητο έδαφος, ανακαλύπτει ενδείξεις για την ίδια την προέλευση των Τιτάνων και την επιβίωση της ανθρωπότητας. Μια συνωμοσία απειλεί να αφανίσει όλα τα πλάσματα, τόσο τα καλά όσο και τα κακά, από το πρόσωπο της γης για πάντα.

Mortal Kombat: Οι ήρωες του εμβληματικού videogame που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, επιστρέφει τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις