Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

10 ταινίες που θα κάνουν λίγο καλύτερες τις νύχτες σας

10 ταινίες που θα κάνουν λίγο καλύτερες τις νύχτες σας

Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο αυτή την στιγμή όλοι χρειαζόμαστε έναν λόγο να γελάσουμε λιγάκι και να ξεχαστούμε. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε ένα σαλέ πίνοντας ένα ποτήρι παλαιόμενο ουίσκι δίπλα σε ένα τζάκι ή να κάνουμε σκι σε χιονισμένες πλαγιές, επειδή ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμα ένα “όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό”, όπως λέει και ο “μεγάλος” Σταμάτης, μια καλή λύση είναι οι ταινίες, και συγκεκριμένα οι κωμωδίες που είναι διαθέσιμες αυτή την στιγμή στο Netflix.

Πολλές από αυτές δεν έχουν κάποιο ηθικό δίδαγμα και μπορεί να τις έχετε ξαναδεί, ωστόσο αξίζει να τις παρακολουθήσετε, καθώς θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα ελαφρύνουν λιγάκι την ατμόσφαιρα. Για να σας βοηθήσουμε, επιλέξαμε μερικές κωμωδίες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα συνεχούς ροής και υπόσχονται να κάνουν τις κρύες νύχτες του Γενάρη λίγο καλύτερες.

The Nice Guys: Στο Λος Άντζελες του 1977 δύο δευτεροκλασάτοι ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Ράσελ Κρόου και Ράιαν Γκόσλινγκ.

Αλλάζουμε; Δύο φίλοι, ο ένας εργένης, ανεύθυνος και γυναικάς και ο άλλος μεγαλοδικηγόρος, παντρεμένος με δύο παιδιά, αλλάζουν ξαφνικά σώμα, αναγκασμένοι να ζήσουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μανβίλ και Ολίβια Γουάιλντ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις