Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

17 Κλωστές: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σειράς της COSMOTE TV

17 Κλωστές: Απόψε η πρεμιέρα της νέας σειράς της COSMOTE TV

Οι «17 Κλωστές», η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, στις 23:00 σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου – Κάτια Κισσονέργη, και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος.

Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή.

Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς μας συστήνει τον Αντώνη (Πάνος Βλάχος), έναν νεαρό και ταλαντούχο τσαγκάρη και λυράρη. Ζει στα Κύθηρα με τους φτωχούς, αλλά περήφανους γονείς του (Αθηνά Τσιλύρα, Κώστας Φλωκατούλας), οι οποίοι τον στέλνουν να δουλέψει δίπλα στον Δέρκο (Φώτης Θωμαΐδης), τον πιο γνωστό τσαγκάρη του νησιού.

Σε ένα γαμήλιο γλέντι, όπου ο Αντώνης παίζει λύρα, θα δει την Άννα (Ντένια Στασινοπούλου) και οι δύο νέοι θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Media Τελευταίες ειδήσεις