Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

30 χρόνια «Απαράδεκτοι»: Δείτε τα 10 επεισόδια που άφησαν εποχή

30 χρόνια «Απαράδεκτοι»: Δείτε τα 10 επεισόδια που άφησαν εποχή

Χαζεύοντας πρόσφατα στο YouTube έπεσα πάνω σε ένα επεισόδιο από τους “Απαράδεκτους”, δεν το πολυσκέφτηκα και πάτησα αμέσως play, καθώς μου ήρθαν στο μυαλό η θρυλική ατάκα του Σπύρου Παπαδόπουλου “Τι έγινε ρε παιδιά;” αλλά και του Γιάννη Μπέζου “Ρίχτε μου φώτα!”.

Οι “Απαράδεκτοι” ήταν σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να παραμιλάνε και ήταν θα έλεγα η ελληνική εκδοχή του γνωστού sitcom “Τα φιλαράκια”, με τις ιστορίες των τεσσάρων ηρώων να εκτυλίσσονται σε δύο τηλεοπτικά σπίτια της δεκαετίας του ’90.

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά να διήρκησε 1,5 τηλεοπτική σεζόν (από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993), ωστόσο κατάφερε να μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει άνθρωπος που να μην γελάει ακόμα και σήμερα με τις αστείες ερμηνείες της Δήμητρας Παπαδοπούλου, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μπέζου και του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου.

Συγκεκριμένα η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 και ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν, με τον συνολικό αριθμό των επεισοδίων να ανέρχεται στα 49.

Στα πρώτα 4 επεισόδια είχε χλιαρή υποδοχή από το κοινό και πολύ μέτρια τηλεθέαση, αλλά ξαφνικά από το 5ο επεισόδιο και μετά η σειρά σημείωσε εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σταθερά σε ολόκληρη την 1η σεζόν προβολής της.

Το σενάριο της σειράς βασίστηκε σε κείμενα για ένα ζευγάρι που είχε γράψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ραδιοφωνική εκπομπή “Κυριακή Μήτηρ Πάσης Κακίας”, τα οποία διάβαζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μετά την επιτυχία αυτών των κειμένων, της ζητήθηκε να προσθέσει και άλλους χαρακτήρες, όπου οι ιστορίες τους θα γινόντουσαν τηλεοπτική σειρά.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις