Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

8 σειρές για εσάς που λατρέψατε το «Breaking Bad»

8 σειρές για εσάς που λατρέψατε το «Breaking Bad»

Το “Breaking Bad” αποτέλεσε μια από τις πιο αριστουργηματικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις πιο πολλές θετικές κριτικές στην ιστορία της τηλεόρασης. Για πέντε σεζόν η αμερικάνικη δραματική του Βινς Γκίλιγκαν, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και κατάφερε να σημειώσει από τις μεγαλύτερες θεαματικότητες στη συνδρομητική τηλεόραση.

Στην σειρά ξεχώρισε ο πρωταγωνιστής Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος υποδήθηκε τον Γουόλτερ Γουάιτ, έναν  ήσυχο και δειλό καθηγητή χημείας που μετατράπηκε μέσα σε μερικές σεζόν στον βασιλιά της μεθαμθεταμίνης “Heisenberg”.

Οι προθέσεις του Γουόλτερ ήταν αγνές, αλλά το θλιβερό παρελθόν του σε συνδυασμό με τη διάγνωση του καρκίνου, τον οδήγησε σε σκοτεινά μονοπάτια, που ποτέ πριν δεν θα είχε τολμήσει να διαβεί. Ευτυχώς για εμάς το έκανε και γίναμε μάρτυρες μιας απίστευτης ιστορίας, την οποία θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα.

Αν λοιπόν είστε από τους τύπους που αγαπήσατε το “Breaking Bad” όσο εμείς, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 8 συναρπαστικές σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις