Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

8 συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκληματα που μπορείς να δεις στο Netflix

8 συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκληματα που μπορείς να δεις στο Netflix

Πείτε το διαστροφή, πείτε το περιέργεια, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παρακολουθούν ντοκιμαντέρ με αληθινά εγκλήματα, όπως για παράδειγμα την μίνι-σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας Netflix, “The Confession Killer”, η οποία ακολουθεί την ιστορία του Χένρι Λι Λούκας, ενός άνδρα που τη δεκαετία του 1980 ομολόγησε ότι διέπραξε 600 ανθρωποκτονίες από πρόθεση και καταδικάστηκε, παρότι τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την καταδίκη του ήταν αντιφατικά με όσα είχε παραδεχτεί.

Όπως φαίνεται, το αληθινό έγκλημα είναι ένα “φαινόμενο” που δεν αναμένεται να εξαφανιστεί σύντομα και πολλοί είναι οι άνθρωποι που αναζητούν την αλήθεια όσον αφορά διάσημες εγκληματικές ενέργειες.

Αν λοιπόν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, παρακάτω σας προτείνουμε μερικά ντοκιμαντέρ που μπορείτε να παρακολουθήσετε άμεσα στο Netflix.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, το “Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer” λέει “την συγκλονιστική αληθινή ιστορία του πώς ένας από τους πιο διαβόητους serial killer στην αμερικανική ιστορία κυνηγήθηκε και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.”

Η σειρά μιλάει για τον ιστορία ενός από τους πιο περιβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην αμερικανική ιστορία, του Ρίτσαρν Ραμίρεζ, ο οποίος είχε πει: “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του επαγγέλματος. Θα σας δω στην Disneyland”, όταν το δικαστήριο του ανακοίνωσε την καταδίκη του σε θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις