Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αγγελόπουλος – Survivor: “Δεν ξέρω αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος, ξέρω ότι…” [vid]

Αγγελόπουλος – Survivor: “Δεν ξέρω αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος, ξέρω ότι…” [vid]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο χθεσινό Survivor ξεκαθάρισε σε τι θέση πιστεύει ότι βρίσκεται στη λίστα των 9. Δείτε τις δηλώσεις του Σπαλιάρα και σε ποια περίπτωση βγάζει πρώτο τον Ντάνο.

Λίγο πριν την αποχώρηση του Μπο, στο Συμβούλιο του νησιού του χθεσινού Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε έναν διάλογο με τους παίκτες σχετικά με το τι αποτελέσματα πιστεύουν ότι έχει φέρει η ψηφοφορία που προηγήθηκε καθώς και σχετικά με τα κριτήρια του κόσμου. Δείτε τι είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τα κριτήρια του κόσμου και την άποψη του Ντάνου για τη θέση που κατέχει στην λίστα των 9.

“Κατ’ αρχάς ελπίζω το κριτήριο του κόσμου να είναι η αυθεντικότητα και η μαχητικότητα του καθένα από εμάς. Ελπίζω να μην αλλάξει κανένας τη συμπεριφορά του γιατί αν δούμε κάποια αλλαγή την τελευταία στιγμή είναι σαν όντως να κοροιδεύουμε τον κόσμο και καλό θα ήταν να μην επαναπαύεται κανείς, γιατί από ό,τι έχουμε δει αυτό το παιχνίδι έχει συνεχείς ανατροπές και είναι αρκετά απρόβλεπτο”, δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά από ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τα τρία κριτήρια της άποψης του κόσμου, σύμφωνα με τον Σπαλιάρα

Λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του Survivor, ποιοι από τους 9 παίκτες πιστεύεις ότι βρίσκονται στην κορυφή, το γνωστό μοντέλο είπε την άποψή του: “Δεν είμαστε ποτέ σίγουροι με τι κριτήριο ψηφίζει ο κόσμος. Αν υποθέσουμε ότι το κριτήριο του κόσμου είναι καθαρά αγωνιστικό και ψηφίζει τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες νίκες, σίγουρα εκεί θα ξεχωρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος… τέτοια παιδιά. Αν ο κόσμος ψηφίζει με κριτήριο ποιος είναι ο πιο διασκεδαστικός ή πιο συμπαθής, τότε θα είναι σίγουρα ο Χρανιώτης, εκεί και μπορεί και εγώ να είμαι κάπου ψηλά, με αυτά τα κριτήρια. Αν υπολογίσουμε ότι ο κόσμος παίρνει υπόψη του το σύνολο της συμπεριφοράς και της αγωνιστικότητας, νομίζω ότι βγαίνει κατά κάποιο τρόπο, ένας μέσος όρος”.

Από το “στρατόπεδο” των Διασήμων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση του Σάκη για το πού πιστεύει ότι βρίσκεται σε αυτήν την κατάταξη, σχολίασε: “Εγώ θα πω ότι αισθάνομαι ελεύθερος γιατί η αυθεντικότητα έχει συνώνυμο την ελευθερία, επειδή σε κάθε περίπτωση αυτός που λέει αλήθεια, δεν χρειάζεται να θυμάται τι είπε, γιατί πάντα λέει αλήθεια και επιβεβαιώνεται, σε αντίθεση με τον ψεύτη. Από κει και πέρα αγωνιστικά θεωρώ ότι έχω ένα πολύ καλό πρόσωπο”.

Η επιθυμία του Αγγελόπουλου για αξιοκρατική ψηφοφορία

Και συνέχισε: “Δεν ξέρω αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος, ξέρω ότι θα βγω κερδισμένος από αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι όμως να είναι αξιοκρατικό. Μέχρι τώρα ο κόσμος μάς έχει συνηθίσει σε αξιοκρατικές αποφάσεις και αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό”.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από το 2:49:11 έως το 2:50:51:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε