Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Anna Nicole Smith: Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix για τον τραγικό θάνατο της «βασίλισσας» του Playboy

Anna Nicole Smith: Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix για τον τραγικό  θάνατο της «βασίλισσας» του Playboy
Twitter

Το Netflix αποκάλυψε το τρέιλερ για το «Anna Nicole Smith: You Don’t Know», το ντοκιμαντέρ για τη ζωή ενός από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της δεκαετίας του ’90. Ο λόγος για τη σταρ του μόντελινγκ και ηθοποιό Άννα Νικόλ Σμιθ (Anna Nicole Smith).

«Θα συμβούλευα τους ανθρώπους να ακολουθούν τα όνειρά τους. Μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είμαι η ζωντανή απόδειξη», λέει η Άννα Νικόλ Σμιθ στα πρώτα καρέ του τρέιλερ.

Με άγνωστο υλικό από παλιότερες συνεντεύξεις της και με πρόσωπα-κλειδιά που μιλούν για πρώτη φορά, το ντοκιμαντέρ «Anna Nicole Smith: You Don’t Know» αφηγείται την αληθινή ιστορία της σταρ από την παιδική ηλικία.

Παρακολουθούμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, μέχρι τον περιβόητο γάμο με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο Τζέι Χάουαρντ Μάρσαλ (J. Howard Marshall) και την πολυετή δικαστική διαμάχη, την απώλεια του γιου της, Ντάνιελ και τον τραγικό θάνατο που βρήκε η ίδια από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 39 ετών.

«Θέλω το κοινό να καταλάβει ότι η Άννα Νικόλ ήταν μία πολυσύνθετη προσωπικότητα. Πάνω απ’ όλα ήθελε να είναι μια καλή μητέρα και…να ζήσει με τους δικούς της όρους», δήλωσε στο Tudum η σκηνοθέτης Ούρσουλα Μακφάρλαν (Ursula Macfarlane).

Το ντοκιμαντέρ «Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Media Τελευταίες ειδήσεις