Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Batman: Ο Τζέφρι Ράιτ αποκαλύπτει στοιχεία για τη νέα ταινία

Batman: Ο Τζέφρι Ράιτ αποκαλύπτει στοιχεία για τη νέα ταινία

Ενώ οι θαυμαστές του Batman έχουν ακόμη δύο εβδομάδες πριν ο Μπρους Γουέιν βρεθεί ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Τζέφρι Ράιτ, υπόσχεται ότι η επερχόμενη ταινία αξίζει την αναμονή.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αυτό το πάθος που επικρατεί μεταξύ των θαυμαστών θα ικανοποιηθεί με αυτό που κάναμε», λέει ο Ράιτ, ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Τζιμ Γκόρντον, μιλώντας στο περιοδικό People.

Με το Γκόθαμ Σίτι να δέχεται επίθεση, ο Batman επιστρέφει για να τη σώσει και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) φοράει τη μαύρη κάπα στη νέα ταινία της DC που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου.

«Ο Ρομπ πραγματικά “φοράει” το ρόλο και τον κάνει δικό του», λέει ο Ράιτ. «Νομίζω ότι έχει τέτοια δυναμική που δεν έχουμε ξαναδεί. Ο Batman του είναι άγριος, θηριώδης, όλα όσα θα περίμενες».

Ο Ράιτ προσθέτει: «Υπάρχουν πολλά τραύματα στον εσωτερικό κόσμο του Μπρους Γουέιν και είναι αυτά τα τραύματα, έτσι όπως τα απεικονίζει ο Ρομπ, που δίνουν τη νέα ώθηση στον Μπάτμαν και κάνει όλα αυτά που κάνει. Είναι πραγματικά μία υπέροχη ερμηνεία».

Ο Ράιτ λέει ότι ανυπομονεί για τη σχεδόν τρίωρη, γεμάτη δράση ταινία του υπερήρωα – η οποία αντιμετώπισε καθυστερήσεις στην παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Φτιάξαμε μια ταινία που πηγαίνει πίσω στις απαρχές των αστυνομικών κόμικς και όλα αυτά συγκεντρώνονται στον Μπάτμαν, ως τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, ο οποίος επικεντρώνεται στην εξιχνίαση των εγκλημάτων», λέει ο ηθοποιός. «Είναι ένα θρίλερ, είναι μια ταινία που βασίζεται στην πλοκή, φέρνει όλη την αδρεναλίνη και τα δυναμικά στοιχεία που θα περίμενες από μια ταινία δράσης. Και αυτό είναι ο Μπάτμαν», προσθέτει.

Media Τελευταίες ειδήσεις