Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη με την απουσία του πατέρα της

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη με την απουσία του πατέρα της

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή βίωσε η Ελένη Σπανού στο Big Brother, αφού άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την έλλειψη του πατέρα της από την ζωή της.

Συγκεκριμένα αρκετοί είναι οι συμπαίκτες της, που έχουν παρατηρήσει ότι είναι ευσυγκίνητη και θέλει να έχει την προσοχή τους, ωστόσο πίσω από αυτό υπήρχε ένας σημαντικός λόγος. Όπως δήλωσε η νεαρή παίκτρια στο δωμάτιο επικοινωνίας, η απουσία του πατέρα της από την ζωή της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο: «Η παρουσία του πατέρα μου είχε καθοριστικό ρόλο στον χαρακτήρα μου και στην συμπεριφορά μου αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ. Πάντα έλεγα ότι η έλλειψή του δεν με επηρέασε σε τίποτα και δεν με νοιάζει καθόλου…

Βέβαια δεν του κρατώ κακία και να είναι καλά. Απλά τον είχα σαν ξένο στα μάτια μου και μέχρι εκεί. Δεν είχα μίσος ή οργή μέσα μου. Όσο μού έλεγαν οι φίλες ο μπαμπάς μου, μού φαινόταν πολύ ξένη λέξη και στην εφηβεία αυτή η έξη μου φαινόταν πολύ περίεργη γιατί δεν την ξεστόμισα ποτέ.

Όσο μεγάλωνα κατάλαβα ότι με επηρέαζε κι έχει καθορίσει το μέσα μου. Γενικά την απόρριψη την φοβάμαι υπερβολικά γιατί την έζησα στο πετσί μου και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό εκείνα τα χρόνια.»

Media Τελευταίες ειδήσεις