Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Big Brother: Ποιος αποχώρησε πρώτος – Η ηθοποιός που μπήκε στο σπίτι

Big Brother: Ποιος αποχώρησε πρώτος – Η ηθοποιός που μπήκε στο σπίτι

Ελένη Σπανού, Μελέτης Γαβαλάς και Παναγιώτης Πέτσας ήταν οι τρεις παίκτες του Big Brother που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Παρασκευής, για να παραμείνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελοφού.

Εκείνη όμως, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και είναι η πρώτη που αποχώρησε από το Big Brother, είναι η Ελένη Σπανού.

Η ίδια δήλωσε αποχωρώντας από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ: «Έζησα όλα τα συναισθήματα. Χαρά, ενθουσιασμό και νεύρα… Από την οικογένειά μου έχω πάρει πολλή αγάπη απλά κάποιες φορές έχω δώσει, δεν έχω πάρει κι αυτό με πλήγωνε. Το Big Brother ήταν εντελώς πρωτόγνωρο και θα το λέω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου. Είναι η καινούρια εμπειρία, που δεν την έχω βιώσει»..

 

Μπήκε η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν είναι πλέον, ανάμεσα στους παίκτες του φετινού Big Brother. Η ηθοποιός συμμετείχε στην σειρά «Μάλιστα Σεφ», στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open και είχε ρόλο στο «Έλα στη Θέση μου» στον Alpha!

Στο εισαγωγικό βίντεο συστήθηκε ως ηθοποιός και συγγραφέας. «Ήρθα στην Ελλάδα το 1995 κι εγκαταστάθηκα στην Ξάνθη. Δούλευα αρκετό καιρό στα χωράφια αλλά στο σπίτι ήταν αυστηρά κι ήθελα να φύγω από αυτό. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα αλλά πήγα σε Δραματική Σχολή. Ο γιος μου είναι 9 χρονών και με τον πατέρα του, δεν είμαστε μαζί. Δεν προσπαθώ να κρατήσω μια εικόνα για να είμαι συμπαθής σε άλλους αλλά θα πω αυτό που νιώθω»…

Media Τελευταίες ειδήσεις