Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Black Mirror: Από αύριο 15 Ιουνίου στο Netflix η 6η σεζόν

Black Mirror: Από αύριο 15 Ιουνίου στο Netflix η 6η σεζόν

Πόσο έτοιμοι είστε; Το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix!

Πέρασαν τρία χρόνια από την 5η σεζόν του Black Mirror και οι λάτρεις της σειράς περιμένουν πως και πως να… ξημερώσει η 15η Ιουνίου για να ξαναδούν στο Netflix την αγαπημένη τους σειρά.

Μια σειρά από την οποία μπορείτε να περιμένετε τα πάντα. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σκοτεινής, σατιρικής ανθολογίας του Τσάρλι Μπρούκερ, η οποία επαναπροσδιορίζεται με κάθε νέο επεισόδιο, είναι γεγονός.

Η έκτη σεζόν του Black Mirror είναι πιο απρόβλεπτη, πιο μοναδική και πιο απρόσμενη από κάθε άλλη σεζόν.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Τσάρλι Μπρούκερ, ενώ στα επεισόδια εμφανίζονται μεγάλα ονόματα, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, ο Άαρον Πολ, ο Τζος Χάρτνετ, η Κέιτ Μάρα και πολλοί πολλοί άλλοι! Το δε πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν, σατιρίζει το Netflix!

Αν και η 5η σεζόν του Black Mirror είχε μόλις τρία επεισόδια, οι 6η έρχεται με πέντε!

Τι θα δούμε στο νέο Black Mirror

Η Τζόαν είναι απαίσια

Μια απλή γυναίκα ανακαλύπτει έντρομη ότι μια παγκόσμια πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε μια μεγάλη τηλεοπτική δραματική προσαρμογή της ζωής της – τον εαυτό της υποδύεται η σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ.

Καστ: Άννι Μέρφι, Μπεν Μπαρνς, Χιμές Πατέλ, Μάικλ Σέρα, Ρομπ Ντιλέινι, Σάλμα Χάγιεκ Πινό

Λοχ Χένρι

Ένα νεαρό ζευγάρι πηγαίνει σε μια ήσυχη πόλη της Σκωτίας για να ξεκινήσει γυρίσματα για ένα στιλάτο ντοκιμαντέρ, αλλά τελικά ασχολείται με μια ιστορία της περιοχής που αφορά σοκαριστικά γεγονότα του παρελθόντος.

Καστ: Ντάνιελ Πόρτμαν, Τζον Χάνα, Μόνικα Ντόλαν, Μαϊχάλα Χέρολντ, Σάμιουελ Μπλένκιν

Beyond The Sea

Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άντρες που συμμετέχουν σε μια επικίνδυνη τεχνολογική αποστολή παλεύουν με τις συνέπειες μιας απίστευτης τραγωδίας.

Καστ: Άαρον Πολ, Όντεν Θόρντον, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μάρα, Ρόρι Κάλκιν

Μέιζι Ντέι

Μια προβληματική στάρλετ παρακολουθείται από αδιάκριτους παπαράτσι, ενώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός ατυχήματος εγκατάλειψης.

Καστ: Κλάρα Ρούγκαρντ, Ντάνι Ραμίρεζ, Ζάζι Μπιτς

Δαίμονας 79

Βόρεια Αγγλία, 1979. Μια ταπεινή βοηθός πωλήσεων αναγκάζεται να κάνει τρομακτικά πράγματα για να αποτρέψει την καταστροφή.

Καστ: Άντζανα Βάσαν, Παάπα Εσιέντου.

Media Τελευταίες ειδήσεις