Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Brand New Cherry Flavor – Netflix: Η ερωτική σκηνή που σόκαρε τους φανς της σειράς

Brand New Cherry Flavor – Netflix: Η ερωτική σκηνή που σόκαρε τους φανς της σειράς

Αναστάτωση στους φανς της σειράς τρόμου “Brand New Cherry Flavor” του Netflix έχει προκαλέσει η ερωτική σκηνή του τέταρτου επεισοδίου.  

Η ανατρεπτική ιστορία της σειράς “Brand New Cherry Flavor” αφορά μια νεαρή γυναίκα τη Λίζα Νόβα στη δεκαετία του ’90 που έχει όνειρο να γίνει μεγάλη σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες. Η Λίζα κακοποιείται από έναν παραγωγό που χρησιμοποιεί τη θέση ισχύος του για να της πουλήσει ψέματα για την επιτυχία.

Για να πάρει εκδίκηση, η Λίζα εμπιστεύεται μία μυστηριώδη γυναίκα που κουβαλάει ένα γατάκι, για να καταραστεί τον άντρα που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της. Η πρόταση της παράξενης αυτής άγνωστης γυναίκας επιτρέπει στη Λίζα να εκδικηθεί όποιον θέλει. Ωστόσο, η σκοτεινή μαγεία έχει ένα τίμημα. Έτσι στην επιδίωξή της για εκδίκηση, η Λίζα καταλήγει να ανοίγει τον εαυτό της στα κακά πνεύματα.

Την περασμένη εβδομάδα, δεκάδες βίντεο αναρτήθηκαν στο TikTok από τρομοκρατημένους χρήστες που έμειναν αηδιασμένοι από τη σκηνή.

Η σκηνή, η οποία διαδραματίζεται στα μισά του τέταρτου επεισοδίου, ξεκινά με τη Νόβα να ανακαλύπτει μια πληγή στο στομάχι της. Αρχικά τρομοκρατημένη από τον τραυματισμό, αρχίζει να το αγγίζει, κάτι που φαίνεται ότι αρχίζει να της προκαλεί ερωτική διέγερση.

Αφού η Νόβα «γέννησε» ένα γατάκι (!), αρχίζει να έρχεται σε επαφή με τον φίλο της – ο οποίος κολλάει το χέρι του μέσα στην πληγή, και αυτή ήταν η στιγμή που έχει «σημαδέψει» τους φανς της σειράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις