Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Breaking Bad: 15 μαθήματα ζωής που πήραμε από τον Γουόλτερ Γουάιτ

Breaking Bad: 15 μαθήματα ζωής που πήραμε από τον Γουόλτερ Γουάιτ

Το “Breaking Bad” αποτέλεσε μια από τις πιο αριστουργηματικές σειρές που έχουν γίνει ποτέ και κατέχει το ρεκόρ Γκίνες με τις πιο πολλές θετικές κριτικές στην ιστορία της τηλεόρασης.

Για 5 σεζόν, η αμερικάνικη δραματική του Βινς Γκίλιγκαν, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, κατάφερε να σημειώσει από τις μεγαλύτερες θεαματικότητες στη συνδρομητική τηλεόραση και έλαβε 16 Emmy εκ των οποίων τα 4 για τον πρωταγωνιστή Μπράιαν Κράνστον.

Στην δημοφιλή σειρά, την οποία πολλοί (μεταξύ των οποίων και εμείς) θεωρούν την “καλύτερη όλων των εποχών”, ξεχώρισε ο πρωταγωνιστής Μπράιαν Κράνστον, ο οποίος μετατράπηκε μέσα σε μερικές σεζόν, από τον ήσυχο και δειλό καθηγητή χημείας Γουόλτερ Γουάιτ, στον βασιλιά της μεθαμθεταμίνης με το ψευδώνυμο “Heisenberg”.

Ο Γουόλτερ ήταν ένας τύπος που δεν έλεγε πολλά και μια απειλητική ματιά του έκανε ακόμα και τους πιο σκληρούς εγκληματίες να φοβηθούν.

Αρχικά το ταλέντο του ήταν να φτιάχνει την πιο καθαρή μεθαμφεταμίνη που κυκλοφορούσε στην πιάτσα, την οποία πουλούσε με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με σκοπό να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του, ωστόσο η δίψα του για δύναμη, ήταν αυτή που κυριαρχεί στις επόμενες σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις