Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Britney VS Spears: Το ντοκιμαντέρ του Netflix χωρίς τις… ευλογίες της ίδιας της Μπρίτνεϊ

Britney VS Spears: Το ντοκιμαντέρ του Netflix χωρίς τις... ευλογίες της ίδιας της Μπρίτνεϊ
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη υπόθεση της κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία επί 13 χρόνια πάλευε να πάρει υπό τον έλεγχό της… τη ζωή της, αφού ο πατέρας της είχε τον πλήρη έλεγχο του ονόματός της και της διαχείρισης των οικονομικών της.

Μετά την παραίτηση του Τζέιμι Σπίαρς από την κηδεμονία της ποπ σταρ, η Μπρίτνεϊ φαίνεται πως θέλει να πάρει ξανά τον έλεγχο της ζωής της, ανακοινώνοντας και τον αρραβώνα της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Αλλά, το Netflix θα δώσει στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ, που θα εξιστορεί τη δικαστική υπόθεση που κράτησε για πάνω από μια δεκαετία, με τίτλο «Britney VS Spears», το οποίο θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Όμως η Μπρίτνεϊ δεν συμφωνεί…

Το Page Six, ωστόσο, επικαλούμενο πηγές κοντά στην τραγουδίστρια, αναφέρει πως η ίδια δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για να γίνει το ντοκιμαντέρ. «Πρόκειται για ακόμη ένα μη εξουσιοδοτημένο ντοκιμαντέρ χωρίς τη συμμετοχή ή τις ευλογίες της ίδιας», σημειώνει η πηγή.

Άλλωστε, στο παρελθόν, όταν η New York Times σε συνεργασία με το FX προέβαλαν το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο είδε η ποπ τραγουδίστρια, δήλωσε σε κοντινούς της ανθρώπους πως «συγκινήθηκε» στις σκηνές που έδειχναν τις άσχημες πτυχές της ζωής της.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις