Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

COSMOTE TV: Η μεγαλύτερη ελληνική streaming υπηρεσία

COSMOTE TV: Η μεγαλύτερη ελληνική streaming υπηρεσία

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV άλλαξε τα δεδομένα στη συνδρομητική τηλεόραση, αφού είναι η πρώτη στην Ελλάδα, που συνδύασε το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών με το on demand περιεχόμενο, ενώ συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά.

Μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο λειτουργίας έγινε η μεγαλύτερη ελληνική streaming υπηρεσία, την οποία μπορούν να απολαμβάνουν και οι συνδρομητές της δορυφορικής υπηρεσίας της COSMOTE TV χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Η υπηρεσία διαθέτει καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, για να απολαμβάνουν οι χρήστες το ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της COSMOTE TV, σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ).

Βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι ότι η εύρεση του κατάλληλου προγράμματος από κάθε χρήστη  γίνεται εύκολα και γρήγορα, αφού το μενού της υπηρεσίας προσαρμόζεται δυναμικά στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του με τη βοήθεια ΑΙ (Artificial Intelligence).

Επιπλέον η υπηρεσία διαθέτει και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως, φιλικό μενού και εύκολο περιβάλλον πλοήγησης, κοινή εμπειρία θέασης σε όλες τις οθόνες (τηλεοράσεις, tablets, smartphones, PCs, Laptops, Mac, Android TV συσκευές & Smart TVs), δυνατότητα download σε φορητές συσκευές για αναπαραγωγή χωρίς σύνδεση στο Internet, casting από Android tablet & smartphone σε Android TV συσκευές και άλλες πολλές μοναδικές δυνατότητες.

Media Τελευταίες ειδήσεις