Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Demy: Έχω δεχθεί περισσότερες προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις

Demy: Έχω δεχθεί περισσότερες προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις

“Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε μία πιο αληθινή εποχή στο marketing των καλλιτεχνών” δήλωσε η Demy.

Η Demy βρέθηκε στο πλατό του Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τελειομανία που έχει και τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Το OCD που έχω συνδέεται πάρα πολύ με την τελειομανία. Με κρατάει πίσω από το να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα και πρέπει να είναι τέλειο. Δυστυχώς, η τελειομανία είναι μεγάλος εχθρός της προόδου», δηλώνει αρχικά η Demy.

«Το είχα από μικρή αυτό. Ταίριαζα τις παντόφλες των γονιών μου ή να τακτοποιώ κάποια πράγματα να μην ακουμπάνε μεταξύ τους.

Νομίζεις ότι αν δεν κάνω αυτό, θα συμβεί αυτό το κακό. Καμία λογική. Είμαι στον δεύτερο χρόνο της ψυχοθεραπείας», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε μία πιο αληθινή εποχή στο marketing των καλλιτεχνών. Το ζητάμε το αληθινό. Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις», επισημαίνει η Demy.

«Με έχουν πει Ντέπυ και Ντέζυ. Είχαμε κάτι επείγον μια φορά και ήμασταν στο νοσοκομείο. Πήγα να παρκάρω και μου λέει ο υπάλληλος: δεν μπορείτε να παρκάρετε εδώ.

Ανοίγω το παράθυρο για να του μιλήσω και μου λέει: η Ντέζυ είστε; Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα με τη μέρα», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η νεαρή τραγουδίστρια.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις